Friday, November 27, 2009

selamat hari raya aidiladha!!!!

Assalammualaikum,

hari raya haji ni iza raya dekat muar...lepas sembahyang raya balik umah atok dekat bukit pasir... atok buat menu nasi ayam...saje nak tukar selera..ok gak kan?...alhamdulillah rezeki raya haji kali ni membuatkan iza tido setiap hari 2-3 jam je...Jgn tak tau..raya haji pun customer iza order cheese tart tau...dikesempatan ini iza nak ucapkan bebanyak terima kasih kepada pelanggan setia iza yang membuat tempahan kepada izza cake house.....



fruit tatlet ni order dari SM nazariah untuk makan2... akak ni order 30pcs fruit tatlet n 70pcs cheese tart. katanya nak bawak ke pontian.terima kasih ye kak...




kek choco moist hari raya haji ni di order oleh baini 2 kotak, eda eon bank 1 kotak, kak ros 1 kotak, orng muar 2 kotak...










cupcake transformers ni order from eda eon bank...katanya nak bawak ke tadika anaknya..kalau tak silap iza nama anak dia adam 4 tahun...cute sangat!!!! thanks eda







muffin pandan



muffin coklat, mix fruit n orange.



muffin ni order dari bos eda utk bawak ke Kl... bos eda orde 180pcs muffin campur2... tq bos!!!

No comments:

Post a Comment